Блог Форум на TopBlogLog » Обща теория на блогосферата

Twitter stalkers

(4 posts)

No tags yet.

 1. Интересна тенденция се забелязва в Twitter класацията. Много от топ потребителите имат stalker-и. Това са хора, които са с празни профили, без нито 1 ъпдейтнат статус. Много от stalker-ите не фолоуват никой друг, освен точно 1 човек.

  Повечето от тях са разпознати като валидни туитъри, но въпреки това неразпознатите са стотици, понеже кирилицата в статуса е основен критерий за разпознаване.

  Да участват ли във формирането на класацията или да бъдат бан?

  Публикувано преди 9 years #
 2. Трябва да участват в класирането. Така ще можем да си създаваме N-брой акаунти и да следваме основния си, като по този начин ще се "надуваме" - колко много хора четат тъпотиите ни :lol: :twisted: :twisted:

  (дано да си ми схванал мисълта 8) )

  Edit: В интерес на истината и аз имам, казва се testov. Но от името се разбира, че го ползвам само като тест и то в началото, когато не знаех какво е Twitter :roll:

  Публикувано преди 9 years #
 3. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  Щом като за блоговете има правила за тутирите също трябва да има. Мен не ме интересува тази класация обаче, даже изобщо :)

  Публикувано преди 9 years #
 4. с ~1000 активни участника, ~1000 неактивни и ~90000 други, http://topbloglog.com/twitter всъщност е най-голямата класация в TBL ;-P

  Публикувано преди 9 years #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.