Блог Форум на TopBlogLog » Обща теория на блогосферата

Спам от Videnov.com -- проверете си блога

(4 posts)

No tags yet.

 1. Знам че съм си занемарил блога, ама все пак SEO с хакване на WordPress-а е доста подло и тъпо. Значи някакъв сайт Videnov.com чупи постове на WordPress блогове като си слага линкове, например:

  <font style="overflow: hidden; position: absolute; height: 0pt; width: 0pt;"><a href="http://www.videnov.com/">маси и столове</a></font>

  Аз го изчистих от моя, ако искате проверете и вашите: напишете "videnov" в търсенето (в административната част) и вижте какво ще ви излезе.

  Още за тази малоумщина:
  http://antioptimizatori.blogspot.com/2009/02/videnovcom.html
  http://kaloyan.info/blog/2388/videnov-com-eat-shit-and-die/

  Публикувано преди 8 years #
 2. Единственият видимо засегнат блог от topbloglog е твоя ;/ иначе гугъл търсене link:videnov.com показва стотици блогове.

  Имам данни за връзките във всички блогове :)

  Публикувано преди 8 years #
 3. Мръсника, искаш ли да му вгорчим живота на "оптимизатора" по законовия път? Драсни ми на singu@chzv.net за да го обсъдим.

  Публикувано преди 8 years #
 4. Днес пак видях че има линк в един от постовете ми към Videnov.com, и понеже на WordPress-а са му пуснати revisions, видях че лайното е изсрано на 27 септмеври 2010 от моя акаунт. За сега съм спрял публикуването по XML-RPC и Atom Publishing, не че ги и ползвам, да видим дали пак ще им мине номера.

  Публикувано преди 8 years #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.