Харесва ли ви?
Имаше много критики за гадния син цвят горе, вече почти го няма.
Харесва ли ви?
Имаше много критики за гадния син цвят горе, вече почти го няма.
Много приятна изненада.
Хареса ми, предното беше so 90s.
Още не се ориентирам съвсем, но предполагам, че е въпрос на навик.
В Статии-Моите любими ми излизат любимите блогове и една страница, без възможност за разглеждане на по-старите. Използвам TBL за четене, а няма как да видя по-старите.
Браво, готин е дизайна - харесва ми.
И аз като krizt - списъкът ми за четене е само една страница и пропускам по-старите публикации.
Но иначе дизайнът е много приятен, Дзвер.
frog, като си влезнеш в профила и цъкнеш на "Постове в любимите ми блогове", излизат 20 страници за четене.
Брей, кой да се сети...
Мерси, papacot
измисли си некакво лого че така бяло е ебати никаквото
I like it!
Много much
добро попадение
Супер е, минимал и изчистено. И аз съм от тези, дето ползват TBL като рийдър, така че от гледна точка на UX го мисли и в тази насока
Очевидно съм го качил малко прибързано, този целия изглед с моите любими изглежда неизползваемо грозен. Тази вечер ще го направя по-хубав
Иначе оправих грешното линкче.
PS. Мога да вградя истински рийдър в TBL. До сега не съм го правил, защото се притеснявам от нещо специфично
Чак пълнофункционален рийдър едва ли е необходим (лично мнение), по-скоро списък с линковете към новите статии, както е сега, и някои от функционалностите на рийдърите (възможност за отбелязване на вече прочетени статии, примерно).
Все забравям:
Из ТБЛ (по малко, но на няколко места) има линкове без никакъв стил Разбирайте, че оцветяването им е синьо - непосещавани, лилавко - посетени
Ако това фиксираш (стилово), не виждам други кусури (освен капризите на колегите и колежките), lol
Не мога да свикна нещо. Не знам защо. Новите заоблени кутийки са яки, но някак не достатъчно контрастни.
Бях свикнал с гадното синьо.
lol Ами дай си малко време Виж, че има (повече) положителни реакции относно новите кутийки и "недостатъчно" контраст
Тъкмо започнаха да минават ретините ни, убийствено подковавани във времето с лайняното синьо
На мен си ми харесваше синьото. Сега ми е странно. Може би не съм свикнала, но ми е супер некомфортно
@Bunny, @Bia, сега взе ли да ви харесва или още ви е терсене?
И аз му свикнах вече...даже забравих как изглеждаше преди
Сивото ми допада! Супер си е
И предишната версия беше добра.
Малките корекции по бутоните радват Сега обърнах внимание, че големия бутон със сърчицето има цветови промени на mouse over
Много са... сладки!
Чудесен и някак по-изчистен
Гледам го новия дизайн всеки път като го отворя и едно нещо продължава да ме дразни
Когато някой влезе в тоя сайт... не знае какъв е. Вижда надписа TOPBLOGLOG и кво? Я прочете ситните буквички горе, я не...
Не може ли да увеличиш шрифта на "Блог класация за България" или още по-добре текста да е "Блог класацияТА на България"
Прав си. Ще фотошопна някакъв вариант с по-черно заглавие, + това вече не се пести място там и може да е по-дълго.
Браво, супер е станало... лично аз нямам забележки
.nou { font: 24px Georgia; }
Това му стига докато фотошопираш нещо.
Или пусни един рикуест за ТБЛ глава, както имаше за лого преди.
RSS хранилка за отговорите по темата
You must log in to post.