Блог Форум на TopBlogLog » Техническа поддръжка

"Блогът не е одобрен от модератор"???

(39 posts)

No tags yet.

 1. Това означава,че "все още" не е одобрен и има ли някакви срокове в които се предполага това да стане ? Или е отхвърлен ???

  Публикувано преди 6 years #
 2. Означава, че още не е прегледан. В момента, в който си пускала темата, вероятно вече е бил одобрен.

  Срокове няма, понякога одобрявам блоговете всеки ден, понякога ги бавя 4-5 дни - зависи кога имам време.

  Публикувано преди 6 years #
 3. Ами аз преди 3 дена добавих още един блог, но въпросът ми е как да проверяваме какво е състоянието по одобряването му?!?!

  Публикувано преди 6 years #
 4. topbloglog.com/blogs/blogname.com

  Публикувано преди 6 years #
 5. Здравейте, искам само да попитам дали добавените от мен преди няколко дни 2 блога са прегледани, защото все още стои въпросното съобщение? Поздрави!

  Публикувано преди 6 years #
 6. Има ли проблем с добавените два блога. Сега вече съобщението е, че "са преместени"?!?!? Съобщенията, които сайтът дава са доста двусмислени или поне не и разбираеми за обикновения потребител!

  Публикувано преди 6 years #
 7. Да, така е - сайтът можеше да е много по-добър по отношение на модерацията на блогове, но не е. За съжаление така и не седнах да направя някакъв възпитан начин за изтриване на блогове, който праща автоматично обяснение за причината. В твоя случай причината е копи пейст и сайтове, посветени на ключови думи. Съжалявам.

  Публикувано преди 6 years #
 8. Благодаря за отговора! Единствено ме учудва причината - и дватассайта са абдолютно авторски с съдържание, което е публикувано само там!!! Какво имате предвид с копи /пейст, тъй като такъв няма!

  Публикувано преди 6 years #
 9. Знам, че границата между SEO копирайтърство и блогване е много размита напоследък. Не всяко генериране на текст по тема е блог.

  Публикувано преди 6 years #
 10. Просто исках да си изясня причините едни сайтове на WP, с уникално съдържание, писани от специалисти в областта си (в случая - медицина) и напълно отговарящи на препоръките на Google за оптимизация (така както са описани в SEO Starter Guide), не са разпознати като блогове?!?!? Сайтовете не са писани за търсачки, а за потребители и показател е ниския bounce rate и висок %returning visitors ?!? И това е постигнато само с контент, без тонове линкове... Само коментирах, все пак вие сте домакин тук и решението кой да отпадне си е лично. Anyway. Поздрави и успех.

  Публикувано преди 6 years #
 11. Щом SEO Starter Guide така казва, значи сигурно трябва да одобрявам копирайтърстването от професионалисти в областта, с цел първа позиция на "Зъбни импланти". За щастие това е малък сайт, който може да си позволи да не допуска SEO копирайтърстване. Пише го и в правилата.

  Публикувано преди 6 years #
 12. Благодаря за коментара. Сега разбрах какъв е проблема! Явно статията за позицията на сайта... е, това беше съвсем неочакван ефект, а материалът е писан доста post factum класирането на Гуугъл ;) Иначе целите са съвсем други! Изясних си ситуацията. В правилата ви пише: "SEO състезатели и плънки, смукани от пръстите, с цел да попълват ежедневно съдържание по дадена тема, така че сайтът да се котира по-нагоре в резултатите от търсачки се трият." Нито едно от тези неща не е вярно за пуснатите два сайта... Anyway, темата не е плодовита, не искам да приемате коментарите ми тук като опит за спор. Пожелавам успех.

  Публикувано преди 6 years #
 13. Здравейте,
  Опитах се да регистрирам блог преди няколко дни.
  Попрегледах предните коментари и ако положението "ни вест, ни кост" е обвързано с това, че нямате време се извинявам, но ако има някаква друга причина и е отхвърлен ми се иска да знам каква е причината и да я реша съответно. Иначе може и аз нещо да съм объркала и да не съм го изпратила, да не се е заредил. Кой знае. Искам да кажа, че търся яснота по въпроса :) !
  Поздрави

  Публикувано преди 5 years #
 14. За този ли става въпрос?

  http://topbloglog.com/blogs/http://coffeechapter.wordpress.com/

  Публикувано преди 5 years #
 15. Да :) .

  Публикувано преди 5 years #
 16. dsm

  Здравейте
  ще бъдете ли така добри да ми одобрите блога..
  благодаря предварително :)

  Публикувано преди 5 years #
 17. Прочетох, че блогчето, което поддържах преди години - http://www.marteniza.blog.bg "не е блог". Понеже не съм много наясно с определенията, а тук прочетох това:
  http://blogopedia.bg/resources/what-animal-is-the-blo/
  Въпросът ми е - не отговаря на изискванията /"границата между SEO копирайтърство и блогване е много размита напоследък", но пък има доста оригинални авторски текстове и снимки/, или не е поискано одобрение от модератор?
  Благодаря

  Публикувано преди 5 years #
 18. Оф, не, има в сайта един списък със сайтове, проверявани от търсачката за нови блогове. Ако не разпознае определени полета, изобщо не ми го показва да го видя. Този сайт не е бил проверяван ръчно от мен.

  Публикувано преди 5 years #
 19. Здравейте,
  Преди около две седмици подадох заявка за добавяне на блога ми http://www.ledlenti.com/- Известно време го виждах със статус че не е одобрен от модератор което от тази тема научих че всъщност би трябвало да означава че НЕ Е ПРЕГЛЕДАН а не че НЕ Е ОДОБРЕН - Вчера погледнах да видя до къде е стигнал и въобще не го виждам в профила ми.
  Това какво би трябвало да означава че не е одобрен или че е одобрен ???

  Публикувано преди 4 years #
 20. Означава, че е изтрит.

  Публикувано преди 4 years #
 21. Ваше право е дали да приемете даден блог или не но след като някой си е направил труда да отговори на всички ваш изисквания - мисля че е редно поне да му пуснете ЛС за да го уведомите.

  Все пак на моят блог съм поставила ваш линк и е редно да ме уведомите за да го махна.

  Освен това не че сте длъжни но ще се радвам да ми кажете каква е причината да не бъде одобрен.

  Поздрави

  Публикувано преди 4 years #
 22. Извинявайте, че не оправдаваме очакванията ви. Нямам никаква представа кой е блогът ви, така че не мога да кажа защо не е бил одобрен. Ако се е казвал "Лед осветление", изобщо не съм го и цъкнал даже. Много старание се полага ТБЛ да не се заспами.

  Публикувано преди 4 years #
 23. Не е въпроса да оправдаете очакванията ми а да бъдете коректни - Искате да ви се постави линк след това "забравяте" да съобщите че блогът не е приет но продължавате да си ползвате линка от донора - Това не е колегиално

  Блогът ми се казва ЛЕД Ленти и чудно как преценявате блоговете без да ги отворите - Вероятно сте преценили че е СЕО блог което по принцип е пълен нонсенс защото вашият сайт е по СЕО насочен от моят блог - Вие например оптимизирате - тоест правите СЕО по думите - БЛОГ КЛАСАЦИЯ и да да не съм голословна ви давам пример от вашият сайт

  Тайтъл на сайта ви - Блог класация

  Описание на сайта ви - В блог класацията са включени над 4300 блога, подредени по теми, нови статии, клипчета и снимки.

  Ключови думи на сайта ви - блог класация, българска класация, класация, блог директория, артикъл директория, блог портал, социална мрежа за блогове, twitter класация

  Сега да се върна на СЕО-то - Критерият по който би трябвало да разделяте сайтовете не е СЕО а САТЕЛИТНИ БЛОГОВЕ - Блогове които се правят с цел пускане на линкове към основни сайтове за да се подобрява класирането им.

  Както можете да видите от моят блог няма нито една директна връзка (дофолоу) сочеща към някой сайт и в раздела за фирмите от бранша съм добавила всички по известни фирми. Така че да бъда обвинявана в СЕО е смехотворно.

  Положила съм много труд в този сайт и мога спокойно да претендирам че няма друг сайт в БГ където може да се прочете толкова полезна авторска информация за ЛЕД лентите

  За сметка на това ако започна да преглеждам одобрените блогове в този сайт ще намеря една камара които сигурно продават връзки и ползват пренаписани статии

  Както казах и в предният пост сайта си е ваш можете да качвате и сваляте каквото си поискате но за да има тежест една медия тя трябва да мери с един аршин за всички.

  Поздрави

  Публикувано преди 4 years #
 24. Дълбоко оценявам вашия труд, положен в изграждането на блог за лед ленти. Не трябва да се чувствате зле, защото блогът ви е изтрит. Има напълно равно третиране и всеки, който е кандидатствал с такъв тип блог е бил изтрит. Никой не е получил известие.

  Ако откриете блогове, които не отговарят на правилата, ще сме ви благодарни да ги репортнете и вероятно ще бъдат изтрити.

  ТБЛ не е направен за да задоволява търсачките, а шепата си редовни посетители. Те не искат да четат полезна информация за лед ленти, ремонти и курсове за езици.

  Публикувано преди 4 years #
 25. Bia

  "Те не искат да четат полезна информация за лед ленти, ремонти и курсове за езици."

  Indeed. :twisted:

  Публикувано преди 4 years #
 26. Благодаря ви за отговора - Вероятно вашите читатели много искат да четат за РЕЦЕПТИ - Това е един основен дял от блогологията. Той изразява еманацията на българската душевност - предоставя ни различни гледни точки на всемира.

  Над 30% от блоговете на първа страница в същност са САЙТОВЕ или както в една друга тема се изразяваш КАТАЛОЗИ за РЕЦЕПТИ - Една от последните статии които мернах там е за ТИРАМИСУТО - Предполагам че туко що са го открили и са решили да го споделят с нас

  Аз разбирам да ми кажете сори маце ама няма как да ти сложиме блогчето до блоговете на Иво Инджев и Нова визия - Ама при положение че на първа страница има превес на САЙТОВЕ на тема торлюгювеч от колкото реални блогове не мисля че мерите с един аршин.

  Защото ако сте принципни не може да пускате САЙТОВЕ за рецепти в които 90% от съдържанието е или ПРЕВЕДЕНО или ПРЕРАЗКАЗАНО - Незнам кое е по правилно за ТИРАМИСУТО и МУСАКАТА - А в същото време да не допускате тясно специализиран БЛОГ който няма аналог в БГ има само авторски материали и снимки и не е с комерсиална цел - За разлика от доста от САЙТОВЕТЕ за РЕЦЕПТИ в КОИТО СЕ ПРОДАВАТ - Книги или се въртят РЕКЛАМИ и е очевадно че някои от тях са направени с комерсиална цел.

  Bia - Ти като един от хората които влагат труд за да създадат реален блог е нормално да не харесваш моят блог, но ако си сложиш ръка на сърцето със сигурност не можеш да кажеш че САЙТОВЕТЕ за ТОРЮГЮВЕЧ са повече блогове от моят и след като те могат да присъстват в този каталог не виждам причина да не може да присъства и моят.

  Публикувано преди 4 years #
 27. Bia

  Аз не влагам ТРУД. Моят блог съществува поради необходимостта ми да пиша и да - не харесвам рекламни блогове. Но не, нямам нищо против мусаката и тирамисуто, уважавам 8) Уважавам също и правилната употреба на пълен член.
  Поздрави и нека бъде светлина ;)

  П.С. Нямам представа дали харесвам твояТ блог, не бих си направила труда да го отворя. Светло ми е и без лед :roll:

  Публикувано преди 4 years #
 28. Аз пък много харесвам блоговете за рецепти, гледам кулинарни шоута и страхотно се кефя на хора, които готвят. Това, което не харесвам е, текстове с комбиринари ГЛАВНИ И малки БУКВИ по ТАКЪВ странен начин :)

  Напълно ок е на един блог да има реклами или някой писател да си продава книгата. Не виждам нищо нередно в това.

  Можеш да сготвиш тирамису по 1000 различни начина :)

  Публикувано преди 4 years #
 29. Хубаво е че имате чувство за хумор - Помага като няма принципи

  Всъщност и ЛЕД лентите могат да се свържат по 1000 различни начина повечето грешни. Разликата с торлюгювеча е че за ако някой иска да прочете нещо с практическа стойност на български единственият му шанс е в моят блог - Докато за мусаката и тирамусуто можеш да прочетеш навсякъде. Но пък кой е казал че трябва да обръщате внимание на оригиналното качествено съдържание. Важното е 100 БГмами да са си го сложили в блогрола.

  Bia - Аз пък си направих труда да прочета част от твоя блог. Статията ти за Платените Блогове е много интересна - Дето се вика там най добре може да се разбере идеята ти за блогърство и да ти кажа въобще не се вписват в това дето по нагоре написа че пишеш за удоволствие - Ако и dzver споделя възгледите от тази статия явно напразно се опитвам да докажа че бялото е бяло

  Публикувано преди 4 years #
 30. Чувството за хумор помага и когато имаме принципи. Ако блогът за лед ленти е толкова полезен, това ще си проличи след няколко месеца. Тук има разни скриптове, които откриват блогове с активност.

  Публикувано преди 4 years #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор »

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.