Блог Форум на TopBlogLog » Помощ

Проблем с публикация на постовете

(18 posts)
 1. Здравейте!
  От скоро имам блог в blogspot.com и не мога да разбера как да публикувам постове в различни от първата страници.Ще дам пример искам постовете да ми се показват както в този блог със съответните етикети http://kindletime.blogspot.com/search/label/Kindle%20Tips
  В случая човека си поства на трета страница наречена "Kindle Tips"
  При мен се получава така че когато публикувам нов пост той винаги излиза на началната страница,а целта ми е да го сложа в точно определена друга страница.Как да го направя?Благодаря предварително!

  Публикувано преди 5 years #
 2. Здрасти, ето това ти трябва:

  https://support.google.com/blogger/answer/44498?hl=en

  Публикувано преди 5 years #
 3. При публикуването на нова страница нямам опция за поствяне на етикети в съдържанието.Мога да ги приложа само за постове,които пак казвам че излизат само на първа страница.Това е блога ми http://kindle4me.blogspot.com/ Например в страница "Новини" мога да пиша само на един "лист",а не мога да публикувам отделни постове.

  Публикувано преди 5 years #
 4. Ако ползваше WordPress, щях да мога да помогна повече. Някой с блог в блогър трябва да удари рамо.

  Публикувано преди 5 years #
 5. В блогер всяка публикация на практика си е отделна страница. Всеки етикет включва съответната публикация на страницата с публикациите под съответния етикет. Така е и в този блог, който е даден за пример. Това не е статична страница, а сбор от публикации със определен етикет.
  Статичните отделни страници са за информация, която не искаш да излиза сред публикациите. Сам си се уверил, че нито можеш да оптимизираш адреса, нито да зададеш етикет. Използвай ги за неща, като страница За мен, За контакт и подобни.Там не се публикуват множество публикации, а единична информация.
  А сега за твоя проблем. Доколкото разбирам искаш първата страница, която се вижда при зареждане да не се променя или новите публикации или поне част от тях да не се показват на нея. И в двата случая решението е лесно и не важи само за блогер. Ако искаш публикация да не излиза в най-новите, а да е включена в страницата с етикетите си я публикуваш смело слагайки и съответния етикет, но променяш датата на публикуване, като слагаш такава, която е след датите на публикациите на първа страница. С промяна на датите можеш да подредиш и последователността на публикациите с определен етикет.
  Лично аз не разбирам, защо ти е тази гимнастика, но не е мой проблем.

  Публикувано преди 5 years #
 6. Само това за датите на публикациите не ми се изясни.Пробвах да променя датата,но пак си остават на първа страница просто се местят или по надолу или по-нагоре в началната станица в зависимост от датата.Идеята е на началната страница да имам само представяне на блога а не да публикувам постове с етикет "новини" и "полезно" които нямат място там.

  Публикувано преди 5 years #
 7. И още нещо.Каква е идеята на тези "Reactions" които се появяват най-отдолу на страницата и имат отметки?

  Публикувано преди 5 years #
 8. Проблема с излизането на публикациите на първа страница е решен. :D
  Единственото което ме дразни е това което излиза най-отгоре при натискане на съответния етикет,който в случая е "новини" - "Показват се публикациите с етикет новини. Показване на всички публикации"

  Публикувано преди 5 years #
 9. Ако искаш по оптимизирано решение на нещата Просто си смени шаблона А ако искаш да е супер си качи блога на платен хостинг и си поръчай всичко по желание :D

  Публикувано преди 5 years #
 10. Please help! Преди около няколко седмици регистирах успешно болга си за рецепти gerifood към Topblog (check). Инсталирах си TBL бутончето (check). Публикувах статия в блога си, но вече след няколко дни тя все още не се появява в Тopblog. Защо ли? Предварително благодаря за оказаната помощ.

  Публикувано преди 5 years #
 11. Странно, ще се опитам да разбера защо.

  Публикувано преди 5 years #
 12. последните ми няколко поста не се появявят в Topblog, а в профила ми от известно време не се появява списъка с "Последно публикувани статии" http://www.topbloglog.com/blogs/tanitaang.blogspot.com

  Публикувано преди 5 years #
 13. Коя статия липсва? Аз ги виждам всичките?

  Публикувано преди 5 years #
 14. Проблемът е в моя "телевизор" явно :) Влязох от таблета и наистина всички публикации се виждат, но на лаптопа продължават да липсват.

  Публикувано преди 5 years #
 15. Разбрах кога си виждам и кога не публикациите. Когато съм се регистрирала и влязла в профила си, не ги виждам, след LOGOUT ги виждам.

  Публикувано преди 5 years #
 16. О, игнорирала си собствения си блог :)

  http://topbloglog.com/unignore/

  Публикувано преди 5 years #
 17. Много благодаря! Предположих, че нещо такова е станало, не знаех за този бутон, случайно съм го настинала.

  Публикувано преди 5 years #
 18. Отскоро съм се регистрирала тук и затова още не се ориентирам добре. Не разбирам защо тук не ми излиза публикация от моя блог http://liubopitnopateshestviabezkrai.blogspot.com/. Нали го добавих вече и е одобрен. Дори днес още веднъж го добавих. Какво изпускам ?

  Публикувано преди 5 years #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.