Блог Форум на TopBlogLog » Техническа поддръжка

Въпрос за добавяне в TopBlogLog

(5 posts)

No tags yet.

 1. Здравейте,

  Добавих нашия сайт tophamali.com в TopBlogLog. Мисълта ми е, че блогът ни е част от сайта и все още нямя нови постове. Искам да попитам дали ще бъде одобрен в TopBlogLog или трябва да добавя страницата /blog след като публикуваме няколко поста преди това?

  Публикувано преди 4 years #
 2. Съжалявам, сайтовете за Хамали не се допускат :(

  Публикувано преди 4 years #
 3. Здравейте,
  до скоро блогът ми http://www.myblogroll.eu си работеше идеално с бутона за TopBlogLog. Днес забелязах, че в профилът ми пише, че блогът е изтрит от TopBlogLog. Може ли да ми каже някой каква е причината? Благодаря за отделеното време.

  Публикувано преди 4 years #
 4. Същата като със сайтовете за хамали. Сайтът ви се е превърнал в линк фарм. Ние се опитваме да поддържаме съдържание, което хората реално биха чели.

  Публикувано преди 4 years #
 5. Здравейте. Имам следният проблем. Добавих блога си в TopBlog преди можеби седмица или 2.В момента ако напиша името на блога в търсачката ми излиза в резултатите, но като отида в профила си и кликна върху Моите блогове ми излиза съобщение, че "Блогът не е одобрен от модератор." Чудя се защо се получсва така и дали след като ми излиза такова съобщение е възможно потребителите да немогат да гласуват за блога?
  Става дума за Разкази за Живота - http://www.talesoflife.net/

  Публикувано преди 3 years #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.