Блог Форум на TopBlogLog » Новини

Топблоглог бутон за гласуване

(118 posts)

Етикети:

  1. Пуснах го и за включване в WordPress хранилището, и сигурно до седмица ще са готови нещата.

    Публикувано преди 8 years #
  2. Аз го пробвах току що с WP 2.6.5 (не съм мигрирал):

    - бутоните не се показаха на автоматичен режим (може би иска 2.7?)
    - на ръчен не могат да се добавят статии

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/www.sivoseo.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-tbl/wp-admin/wp-admin.php:1) in /var/www/www.sivoseo.com/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 770

    Публикувано преди 8 years #
  3. на 2.7 работи още по-зле, споменатата грешка излиза в админ панела на всяка импресия.

    Публикувано преди 8 years #
  4. Хех, UTF8 енкодинга се дъни -- интересно, че при мен работи

    Публикувано преди 8 years #
  5. Хъм, изглежда повече като връщане html преди да са пратени хедърите от някоя друга функционалност, може би плъгин. Само че на sivoseo няма даже akismet.

    Публикувано преди 8 years #
  6. wp-tbl/wp-admin/wp-admin.php e UTF-8 кодиран, и си "изплюва" отпред идентификацията -- от там е проблема (то го пише, че е на 1 ред)

    Публикувано преди 8 years #
  7. имаше грешка и при мен:

    if (window.blog_id) blog_id = ...; else return;

    сега е ок, тествано в sivoseo.com. Пиши като ъплоуднеш тази версия, за да поставя навсякъде връзки.

    Супер си :) С този плъгин и 1-2 допълнителни странички, класиращи и филтриращи по гласове, TBL ще стане много по-полезен и посещаван сайт :) )

    Публикувано преди 8 years #
  8. А възможно ли е да се направи четвърти стил на бутона - едноредов? :roll:
    Примерно, нещо такова - http://img7.imageshack.us/img7/3259/63842374ww4.png така изглежда по-елегантно, отколкото сегашния - http://img7.imageshack.us/img7/1041/72823010dz9.png

    Публикувано преди 8 years #
  9. Готово, плъгена го има вече и в хранилището на WordPress.org:
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-tbl/

    От там ще ви е по-лесно да следите за нови версии на плъгина.

    Публикувано преди 8 years #
  10. Има нова версия на плъгина с прясно добавения четвърти вид на бутона ;)

    Публикувано преди 8 years #
  11. ju

    Има ли вариант като този който казва Fingli ?

    Публикувано преди 8 years #
  12. Би трябвало четвъртия вариант на копчето да е като това, което предложи Fingli. Не се ли вижда при теб ?

    Публикувано преди 8 years #
  13. Моя грешка - четвъртият бутон не се е виждал заради грешка в javascript, изтърван break. Извинявам се. Т.е. зареждал се е като дефолтния.

    Публикувано преди 8 years #
  14. ju

    Не съм пробвал още :)

    Публикувано преди 8 years #
  15. Един, бих казал козметичен проблем, но не е лошо да се изчисти - перфектността преди всичко :D
    Става дума за едни кавички.
    В настройките на плъгина има възможност за добавяне на HTML-текст преди или след бутона. Исках да задам по-малък шрифт със <font size="1">, но след запазването кодът се променя така: <font size=\"1\">. Не е проблем, но HTML-валидатора го отчита като грешка - всеки бутон с по 2 грешки, ако са 10 бутона на 1 страница стават множко :)

    Публикувано преди 8 years #
  16. Fingli, ще го оправя и ще пусна следваща версия. Иначе кода зя бутона е опасан от няколко CSS класа (основно wp_tbl), които може да използваш за да го манипулираш както си искаш ;)

    Публикувано преди 8 years #
  17. Fingli, преди малко тествах и при мен го няма този проблем. Допълнително и всичко вкарано от потребителя минава през stripSlashes(). Може ли да ми покажеш URL-то, където това става ?

    Публикувано преди 8 years #
  18. Може ли да ми покажеш URL-то, където това става?

    В http://post-scriptum.info/
    Ето и страницата във валидатора http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fpost-scriptum.info%2F

    С WordPress 2.7.1 съм.

    Публикувано преди 8 years #
  19. Да, благодаря, видях го. Много странно. Може ли да погеднеш в страницата с настройките на бутона дали там ги има тези наклонени в полетата за добавения HTML код ?

    Публикувано преди 8 years #
  20. страницата с настройките на бутона дали там ги има тези наклонени в полетата за добавения HTML код?

    Да. Има ги - появяват се след като натисна бутона "Запази". Забелязах и още нещо - ако натисна бутона няколко пъти (примерно, правил съм други настройки), то след всяко запазване се добавят още //. :roll:

    Публикувано преди 8 years #
  21. @Fingli, пуснах нова версия 0.1.4 -- опитай с нея да видиш дали е оправен проблема.

    Публикувано преди 8 years #
  22. А! Това вече е друга работа ;) работи без проблеми.
    :arrow: http://validator.w3.org/check?uri=http://post-scriptum.info

    Дали ще е нахално ако споделя още един "каприз" относно бутон #4?? :roll:
    Сега, като има текст до бутона се вижда, че надписа TopBlogLog е поставен накриво - най-добре би изглеждал ако текстът е подравнен по долната граница на бутона.

    Публикувано преди 8 years #
  23. Това с подравняването е за Веселин ;)

    Публикувано преди 8 years #
  24. Мисля че Fingli иска да каже... TopBlogLog е "по-високо", а не накриво :)
    Поне доколкото очите ми виждат правилно, май иска да изравни Y нивото на "Гласувайте за статията в" (от блога му) с TopBlogLog на бутона :)

    Все пак, удари малко margin-а на въпросното текстче, което е до бутона и всичко ще заспи :)

    Не мисля, че има вариант TopBlogLog да "улегне" чак дотам, че да се подреди правилно с твоя стил на блога (на въпросния текст) :)

    Публикувано преди 8 years #
  25. инсталирах плъгина и след активиране в контролния панел ми показва това http://martinangelov.com/z/tbl_button.jpg и в статиите също това ми показва някакъв Duplicate ???

    Публикувано преди 8 years #
  26. беше така само около 5-10 минути и още към момента, в който си писал това вече е било фикснато. извинявам се. грешката е моя :)

    Публикувано преди 8 years #
  27. иначе за добро, опитвам се да направя блоговете с бутон статиите им да се появяват в TBL веднага след публикуването, ползвайки импровизиран пинг от бутона.

    Публикувано преди 8 years #
  28. хехехе егати съвпадението :) Успех

    Публикувано преди 8 years #
  29. Готово, бутончето вече прави псевдо-пинг и ако не се ползва фийдбърнър, времето за добавяне ще е 0 до 3 минути :)

    Публикувано преди 8 years #
  30. Ех, аз с моя блог го духам по дифолт :) :mrgreen:

    Публикувано преди 8 years #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор »

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.