Блог Форум на TopBlogLog » Техническа поддръжка

Бъдещето на TBL

(5 posts)

Етикети:

 1. В друга тема (намерете си я) Dzver измрънка (провокацийка), че мисли да затваря сайта. Казва, че няма време да го поддържа. Аз предложих две неща:
  1 олекотяване на сайта
  2 някой ентусиаст да се включи да помага.

  Простете тона, наистина е несъвместим със сегашните ми занимания и ако началството ме прочете, ще ме уволни тутакси. Но ... Да ви е*а в гъ****те, всички разчитате на трафик и SEO от този сайт. Толкова ли не можете поне да се включите в дискусията? Добре, бедни сте (знаете ли колко са 500-600-700 лева, та ревете? Аз знам ...) и искате пари да изкарвате. Но поне дайте мнение.

  Едно феодално старче (поне едно) витае насам. Има пресвободно време да удари едно рамо, не само да разчита на бутона за гласуване. Не винаги съм бил слугинче в църква, та знам някое друго. Всички имате Интернет и компютри. Не сте принудени да се борите за оцеляването си и можете да помогнете. Не може само да разчитате на другите, трябва и да дадете нещо от себе си.

  Та, ... какво мислите за бъдещето на TBL?

  Публикувано преди 12 months #
 2. Уплаших се, че сайтът е затворен, dzver имаше някакви такива намерения, ама явно е било технически проблем.
  Радвам се, че пак се появи.

  Публикувано преди 5 months #
 3. Здравейте,

  Вярно е, планирам да го спра. Ако някой има желание да го поеме, преди да съм го спрял, да ми пише - ще обясня какво се изисква, за да се поддържа да работи.

  Не съм вършил дори минимума от добавяне на нови сайтове от поне 6 месеца. Човекът трябва да е програмист или админ и да има желание да поддържа виртуална машина и да влиза всяка седмица да модерира сайтове.

  Публикувано преди 5 months #
 4. Браво, Dzver, това вече е приказка!!! Дано се намери някой!!!

  Ако все пак проектът се затрие - използвам възможността да се извиня на всички за резкия тон и грубите думи. В тази тема и всички останали. Уверявам ви, беше с добри намерения. Простено, простете!

  Публикувано преди 5 months #
 5. Не се притеснявай за грубия език. Има желаещ. Ще му пиша.

  Публикувано преди 5 months #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.